Tuotteet

Laajasta valikoimastamme löydät mm. tunnetuimpien merkkien rannekellot, kulta- ja hopeakorut. Teemme tiivistä yhteistyötä kotimaisten koruvalmistajien kanssa ja tuomme koruja maahan myös itse. Katso esimerkkejä tuotevalikoimastamme. Tervetuloa liikkeeseemme tutustumaan valikoimaamme tarkemmin.

Kellot

Laaja valikoima tyylikkäitä ja laadukkaita miesten ja naisten rannekelloja. Casio, Michael Kors, Skagen, DKNY, Leijona, Seiko, Tissot ym.

Sormukset

Kultaiset ja hopeiset  kihlasormukset, vihkisormukset ja timanttisormukset. Kohinoor, Festive, ym. Valmistamme myös yksilöllisiä sormuksia tilaustyönä. Nyt uutuutena titaanisormukset, joita voi katsella täältä.

Korut

Laaja valikoima naisten ja miesten koruja tunnetuilta merkeiltä kuten Aagaard, DKNY, Giorgio Martello, Lorukoru, Lumoava, Nomination, Saurum, Guess, Ti Sento ym.

Muut tuotteet

Kummilahjat, pöytähopeat, luottokorttikotelot, taskumatit ja paljon muita lahjatavaroita. Meillä on maan laajin valikoima luottokorttikoteloita, mm. Ögon Designs ja Secrid. 

Yhteystiedot

Forum Kulta
Asemakatu 7, 40100 Jyväskylä
puh. 014 449 8871
Aukioloajat ma-pe 10-18, la 10-16.30

Ostamme kultaa

Ostamme jatkuvasti kultaa ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa sen, että saat kullasta kaupungin parhaan käteishinnan.

Ögön Designs

Tyylikkäät alumiinilompakot jossa kortit ja setelit kulkevat kätevästi mukana. Saatavilla useissa trendikkäissä väreissä.

Ilahduta lahjakortilla

Lahjakortti on mainio lahjaidea, koska sen saaja voi toiveidensa mukaan valita itselleen sopivan palvelun tai tuotteen!

Opiskelija-alennus -20%

-20% alennus normaalihintaisista tuotteista opiskelijakorttia vastaan.